Grunnleggende Icloud-lagring » overtijdpil.com
World Iptv M3u Last Ned | Topp Betalende Regjeringsjobber | Æ Uttale Engelsk | Keto Kfc-meny | Conejo Valley Chamber | Kvinner Oversized Faux Fur Coat | Modell A2032 Airpods | Alvorlig Hodepine Lett Følsomhet | Gigabyte Hovedkort Grafikkdrivere For Windows 7 64 Bit

Administrer innstillinger for Apple-ID og iCloud på iPad.

Administrer innstillinger for Apple-ID og iCloud på iPhone. Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime, iCloud, iMessage og mer. Bruk iCloud Drive til å lagre dokumenter på Mac, iPhone og iPad. Med iCloud Drive kan du lagre alle typer dokumenter på en trygg måte i iCloud, og få tilgang til dem fra alle datamaskinene og iOS- eller iPadOS-enhetene dine. Administrer innstillinger for Apple-ID og iCloud på iPad. Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime, iCloud, iMessage med mer. Administrer iCloud-lagring på Mac. Når du registrerer deg på iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplass. iCloud-lagringsplassen brukes til dokumenter som er arkivert i iCloud Drive, iCloud-bilder, sikkerhetskopier av iOS- og iPadOS-enheter, meldinger og vedlegg i iCloud Mail @-e-postkontoen din og annet. Du bruker iCloud-valgene på Macen til å velge de iCloud-funksjonene du vil, og til å administrere iCloud-lagring. Hvis du vil endre disse innstillingene, velger du Apple-menyen > Systemvalg på Macen, klikker på Apple-ID, og markerer deretter iCloud i sidepanelet. Åpne Apple-ID-valg for meg.

Nå som vi vet de grunnleggende årsakene, la oss gå videre til de løsningene en etter en for å bli kvitt den iCloud backup problem. Hvis iCloud lagring er ikke problemet, er det mest sannsynlig at det er noe galt med enten påloggings, iCloud innstillinger eller noen enkle trinn som du mangler. Siden iCloud lagring forbrukes hovedsakelig av backup av iOS-enheten som iPhone eller iPad, kan du bli kvitt de gamle backup-filer rett fra enhetens grensesnitt. Slik sletter backup fra iCloud via iOS-enheten, gjør du følgende: 1. Lås opp enheten din og gå til sine Innstillinger> iCloud> Lagring og Sikkerhetskopiering. 2.

Velg Innstillinger > iCloud > Lagring og kopiering, og trykk deretter på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement. Du finner mer informasjon om kjøp av lagringsplass i iCloud på iCloud-hjelp. Vis og last ned tidligere kjøp. iTunes Store-kjøp: Du får tilgang til sanger og videoer du har kjøpt, i programmene Musikk og Videoer. Brenne den på en DVD er en bedre løsning, men det er ikke perfekt også. Best er å laste opp filer på iCloud. Den er rask og filene vil bli beskyttet. Du kan også dele dem med vennene dine. Dette betyr at du vil bruke alle fordelene med iCloud. Grunnleggende planen tilbyr dessverre ikke mye plass. iCloud Backup er idealize svar enn synkronisering med iTunes som det skjer automatisk når enheten er koblet til et trådløst nettverk. Brukervennlig, men det er en begrenset mengde lagringsplass, oppbakking opp en masse ting, eller brukere med flere-enheter, kan se deres iCloud lagring er raskt fylt. Sikkerhetskopier umiddelbart. Velg Innstillinger > iCloud > Lagring og kopiering, og trykk på Sikkerhetskopier nå. Krypter sikkerhetskopien. iCloud-sikkerhetskopier krypteres automatisk slik at dataene beskyttes mot uautorisert tilgang både mens de overføres til enhetene dine, og når de lagres i.

Lås opp din eksisterende telefon og gå til sin Innstillinger> iCloud> Lagring og Sikkerhetskopiering alternativet. Herfra må du sørge for at muligheten for “iCloud Backup” er slått på. Hvis du ønsker å starte fra det grunnleggende, så du trenger å tilbakestille enheten. Før vi går videre og gi en trinnvis tutorial på hvordan du laster opp kamerarullen til iCloud, er det viktig å dekke grunnleggende. Mange brukere er forvirret mellom kamera roll og iCloud bildebiblioteket. I et nøtteskall, kamerarullen inneholder bilder og videoer som er lagret på enheten. Den forbruker lagring av telefonen / nettbrettet. 1.5 Sjekk tilgjengelige iCloud lagring. Så, dette var noen av de grunnleggende tips for å hjelpe deg med å administrere iPhone og iCloud-kontakter med letthet. Så, endelig, kan vi si at nå har du alle løsningene for å fikse iPhone spørsmål om kontakten ikke synkronisert til iCloud. CloudKit gir tredjeparts­leveran­dører muligheten til å bruke iCloud-lagring i sine egne apper. CloudKit bidrar til å holde valg, innstillinger og appdata oppdatert på alle enhetene dine. Utviklere bruker CloudKit til å gjøre det enklere for deg å bruke appene deres siden du ikke trenger å logge på separat. Dette trinnet er veldig grunnleggende, men er noe som de fleste av oss ofte glemmer. Ordtaket "har du prøvd å slå den av og på igjen?" kan ikke være mer frustrerende for de av oss som bruker våre iOS-enheter på daglig basis. En enkel omstart kan imidlertid ofte fikse feil. I vårt tilfelle kan en iOS-omstart reparere iCloud-feilen din.

7 ting du må gjøre før du selger iPhone. Så, hvis du har nettopp kjøpt en ny smartphone å erstatte gamle iPhone, er det sannsynlig at du planlegger å selge gamle iPhone til en god pris nå.

Anvendt Matematikk Og Teoretisk Fysikk
Bagger Vance Autentisk Gynge
Vann Varm Kanne
Slik Tillater Du Nettsteder På Chrome
Definisjon Av Budsjettperiode
Saus Saus Kinesisk
Minst I Guds Rike
Nesn World Series Dvd
Katolsk Adventskalender
Stone Pendant Tom Dixon
Rural Healthcare Challenges
Enkle Vanlige T-skjorter
Cricket Score Now Live Match
Hvordan Lage Spilleliste På Google Play
Laveste Takhøyde For Metalltak
Forlovelsesringer Fountain Gate
62 Pund Til Kilo
Merkaba Crystal Halskjede
War For The Planet Of The Apes Netflix
Monster Oyster With Pearls For Sale
Canon Powershot Xs720
Great Stuff Foam Fire Block
Hvit Cheddar Fløtesaus
Tom Yum På Kinesisk
Meningitt Encefalitt Smittsom
Jenter Svart Skinnjakke
Liten Panda Soft Toy
Kiss Of The Vampire 2009
Maritime Junior Hockey League
Rockabilly Hårfarge
Sjampo Sammenlignet Med Monat
Tykke Tennissko
Åpne Golf 2018-datoer
Uttrekkbart Spisebord I Stein
Jordbærbrød Med Frosne Jordbær
First Symptoms Of Mnd
Atas Standing Seam Metal Roof
Ensidig Sensorisk Hørselstap Hos Voksne
Powerbear Note 3
Det Beste Stedet Å Se Nordlys I Mars
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19